MAY & JUNE magazine

MAY & JUNE magazine is een nieuw tijdschrift over tuinieren en buiten leven, gemaakt door Studio May & June. In dit superdikke magazine vind je volop inspiratie over tuinen. Het eerste deel bestaat vooral uit inspiratie (denk aan buitenkijkers, interviews, recepten met oogst uit de tuin, reizen en bloemenkunst) en het tweede deel is het praktische tuindossier (met onderwerpen zoals bomen voor de kleinere tuin, watermanagement, de mooiste zomerbloeiers, omgaan met (on)kruid en to do’s voor de komende maanden). Het is meer een boek dan een tijdschrift: eentje die je wilt houden om er elk seizoen weer even bij te pakken!

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Prijs abonnement:

Studio May & June BV

4x per jaar

€12,95

11 november 2022 (nummer 2)

27 februari 2023 (nummer 3)

€48,50

MAY & JUNE magazine

Studio May & June BV
4x per jaar
12,95

 

Huidige editie:
11 november 2022 (nummer 2)

Volgende editie:

27 februari 2023 (nummer 3)

Zelf regelen

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.