Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Casco Magazine

Eindelijk een tijdschrift over duurzame zelfbouw
Droom je ervan om ooit je eigen duurzame huis te bouwen of zijn de plannen al heel concreet? Of vind je het vooral leuk om over het bouwen van een huis te lezen? Dan is Casco Magazine interessant voor jou!
In ieder nummer kijken we mee bij de bouw van meerdere huizen. Dat kunnen tiny houses, appartementen, waterwoningen, vakantiehuizen, vrijstaande woningen, boerderijen, villa’s of tussenwoningen zijn. In elk artikel volgen we de bewoners in het gehele proces in drie stappen.
1 Uitgangspunt
Waarom willen ze een huis bouwen? Wat zijn de wensen qua materialen, qua oppervlakte en qua indeling?
2 Proces
Hoe gaat het halverwege? Is er nog voldoende budget? Wat gaat goed en wat gaat minder goed?
3 Resultaat
En hoe is het eindresultaat? Zijn de bewoners tevreden? Wat zouden ze een volgende keer anders doen? Waar kunnen ze toekomstige bouwers voor behoeden? Welke adviezen hebben ze?
Direct na ieder artikel vind je advertenties van de bedrijven en fabrikanten die aan het project meegewerkt hebben. Zo zie je direct waar je de producten uit het artikel kunt vinden. En uiteraard wordt elk artikel verrijkt met een duidelijke plattegrond en interessante factsheets. Kortom: een aantrekkelijk magazine met mooie fotografie, waardevolle informatie en nuttige advertenties.
In alle projecten spelen duurzaamheid, zelfvoorziening en/of klimaatneutraal wonen een belangrijke rol.

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Prijs abonnement:

BouwMedia BV

4x per jaar

€9,95

6 juni 2024 (nummer 11)

29 augustus 2024 (nummer 12)

€51,00

Casco Magazine

BouwMedia BV
4x per jaar
9,95

 

Huidige editie:
6 juni 2024 (nummer 11)

Volgende editie:

29 augustus 2024 (nummer 12)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands