• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Runner's World

OPGEPAST! Abonnementenland doet enkel het abonnementenbeheer voor Belgische abonnees! Runner’s World is het enige echte lijfblad voor lopers in Nederland en België. Het helpt z’n lezers vooruit met alle mogelijke informatie over marathons, kleding, blessures en preventie, voeding, training en meer. Daarnaast brengt het interviews met binnen- en buitenlandse topatleten, maar ook vrijetijdslopers. Verder komen beschouwingen, wedstrijdverslagen en de loopkalender voor de komende tijd uitgebreid aan bod in het blad. Gevat in artikelen en reportages die prestatie en plezier verenigen.

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via de mail: klantenservice@aboland.nl of via whatsapp op het nummer: 0646558054.

Volg ons op: