• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

My Image

Hét modieuze alternatief voor huidige zelfmaakmode-magazines. Een uitgave van My Image kost slechts €5,95 en staat 2x per jaar bomvol geweldige modieuze kledingpatronen voor dames en tieners. Tevens bevat elke uitgave ook enkele onmisbare ‚basics’ die iedereen in de kast zou moeten hebben. Elk patroon is uitgevoerd in 6 maten in de matenreeks 34-54. Voor ieder wat wils! De naaibeschrijvingen zijn duidelijk en overzichtelijk en de patroonbladen zijn op hoogwaardig papier gedrukt zodat je nog jaren plezier hebt van elke uitgave. En als je vragen heeft over een patroon, zullen we deze vrijwel altijd binnen 24 uur beantwoorden, zodat je snel weer verder kan! Meer informatie over de huidige en alle voorgaande edities kunt u vinden op onze website: www.madebyoranges.com/nl/

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via de mail: klantenservice@aboland.nl of via whatsapp op het nummer: 0646558054.

Volg ons op: