• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

B-Trendy

Wat is er leuker dan het maken van kleding, knuffels, tassen of andere leuke dingen voor jezelf of iemand die je kent?? Het hippe en verfrissende zelfmaakmode -en hobbymagazine B-Inspired bevat elke 6 maand ruim 20 leuke en hippe patronen waarmee je direct aan de slag kan! Het magazine bevat patronen voor baby’s, jongens, meisjes en tieners in de maten 56 tot en met 176. De instructies zijn lekker overzichtelijk en de patroonbladen zijn op hoogwaardig papier gedrukt zodat je nog jaren plezier hebt van elke uitgave.

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via de mail: klantenservice@aboland.nl of via whatsapp op het nummer: 0646558054.

Volg ons op: