• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Aandelen onder een tientje

WIE HET KLEINE NIET EERT IS HET GROTE NIET WEERD 24/7 toegang tot de Aandelen onder €10 inclusief portefeuille U ziet de analyses van alle aandelen onder een tientje en u krijgt ook inzage van al onze portefeuilleaandelen, inclusief het exacte aantal aandelen om te kopen tegen de beste prijzen. Een aandeel van €1,80 stijgt sneller bij goede resultaten dan een aandeel van €100. Daarbij is het een leuke afwisseling en houdt de beleggers scherp. 2018 was ons beste jaar ooit geweest als u de site had kunnen bezoeken. Dat kan nu wel. We mikken op een winst per aandeel onder een tientje van 40% á 50%. Een unieke investeringsbenadering Om een ??voorsprong te krijgen, maakt het aandelen onder een tietje-team gebruik van elke gelegenheid om inzicht te krijgen van insiders in de industrie en bedrijfsmanagement Daarnaast passen wij de eagle-eye en fundamentele analyses, managementevaluaties en uitgebreid onderzoek toe om snelgroeiende aandelen onder een tientje op onze radar te krijgen. Met succes want gaat het een keer anders dan we hopen, is door de spreiding die we hebben met aandelen onder een tientje het risico beperkt. Een aandeel van €1 kan slechts een euro dalen maar onbeperkt stijgen. Aandelen adviezen zonder vertragingen U ontvangt een e-mail die u op uw smartphone kunt kezen met een melding voorafgaand aan elke koop- of verkoopbeslissing die we nemen, zodat u de transactie kunt doen nog voordat we dat doen. Eerlijker kan niet. Dus het team stapt pas in na de melding aan u. Transparanten en onze aankoopkoers zal dus altijd in de lijn van uw aankoopkoers kunnen liggen. Via een beveiligde e-maillink kunnen abonnees het aandelen onder een tientje-team e-mailen met hun vragen over de portefeuille of lage koersaandelen. Met meer dan 20 jaar ervaring bij het aandelen onder een tientje team weet u zich gewaarborgd van betrokkenheid.

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: "Ik heb een andere vraag".

Volg ons op: