Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Tijdschriftenpakket Man

Voor weinig geld 7 tijdloze, gevarieerde tijdschriften (1,28 per stuk) van enkele maanden oud.De magazines zijn niet ouder dan 2 maanden en worden zorgvuldig samengesteld.

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Prijs abonnement:

CoCreCi

4x per jaar

€8,95

19 juni 2024 (nummer 3)

13 november 2024 (nummer 4)

€35,80

Tijdschriftenpakket Man

CoCreCi
4x per jaar
8,95

 

Huidige editie:
19 juni 2024 (nummer 3)

Volgende editie:

13 november 2024 (nummer 4)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands