Talkies Magazine & Man

Talkies Magazine & Man

Talkies Magazine Nederland is hét lifestyle magazine dat al meer dan 25 jaar de lekkerste lifestyle brengt, voor iedereen die houdt van het leven! De hoofdonderwerpen als lifestyle, fashion, beauty, culinair, reizen, body, mind & soul en party’s worden verslonden door onze lezers. Het juninummer is traditiegetrouw de Talkies Terras Special. Deze special wordt tijdens de jaarlijkse befaamde uitreiking van de ‘Talkies Terras Award’ gelanceerd op het winnende terras van dat jaar. Vanaf 2014 brengen wij ook TalkiesMAN magazine (www.TalkiesMAN.nl).Onze interactieve websites tezamen met onze social mediakanalen als Facebook, Instagram @talkiesmagazinenl en@talkiesmannl en lifestyle-events maakt Talkies MagazineNL tot hét leading lifestyleplatform van Nederland.

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.
nl_NLNederlands