Running.be

Running.be

Running.be magazine is het lijfblad van al wie recreatief jogt of loopt. Start-to-runner of running addict, zowel de occasionele jogger als de amateur-marathonloper vindt er zijn én haar gading in, want er is ook veel aandacht voor de vrouwelijke lopers. Elke twee maand 96 pagina’s boordevol nuttige tips over tal van ‘lopende zaken’: Uitgebreide trainingstips en -schema’s, voeding, materiaal en mode, maar ook mooie beeldreportages van evenementen dicht bij huis of ver weg, met en over bekende en onbekende lopers. Bezoek ook het online verlengstuk www.running.be voor je dagelijkse portie loopnieuws!

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.
nl_NLNederlands