Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Legpuzzel Extra

13 x per jaar de nieuwste Legpuzzel Extra in huis zonder de deur uit te gaan? Een abonnement is het antwoord. U hoeft nooit meer een Legpuzzel Extra te missen. Het eerste jaar ontvangt u maar liefst 25% korting t.o.v. de winkelprijs.

Moeilijkheidsgraad: &bull, &bull, &bull,

Uitgever:

Frequentie:

Prijs losse verkoop:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Prijs abonnement:

Keesing Nederland B.V.

13x per jaar

€4,50

5 juli 2022 (nummer 145)

6 augustus 2024 (nummer 172)

€52,65

Legpuzzel Extra

Keesing Nederland B.V.
13x per jaar
4,50

 

Huidige editie:
5 juli 2022 (nummer 145)

Volgende editie:

6 augustus 2024 (nummer 172)
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands