• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Ouderschapskennis

Ouderschapskennis (voorheen Ouderschap & Ouderbegeleiding) is een tijdschrift voor de studie van ouderschap en ouderschapsproblematiek en ter ontwikkeling van de methodiek ouderbegeleiding. Praktijk, theorievorming en onderzoek komen in elk nummer aan bod. De redactie wil het schrijven over deze onderwerpen stimuleren en de buitenlandse literatuur toegankelijk maken. De redactie begeleidt auteurs met zorg. Beginnende auteurs krijgen speciale aandacht. Ouderschapskennis is onafhankelijk: niet gebonden aan één referentiekader, één opleidingsmodel en evenmin aan een vereniging. Het richt zich op alle werksoorten waar ouders worden begeleid en op alle disciplines die zich met ouders bezighouden.

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: "Ik heb een andere vraag".

Volg ons op: