• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

De Eerstelijns

De Eerstelijns is hét onafhankelijke mediaplatform voor de samenwerkende eerstelijnszorgverleners, met een kwalitatief en actueel informatieaanbod. Het platform bestaat uit een vakmagazine en een internetsite, beide worden vanuit het standpunt van de samenwerkende zorgverlener ingevuld: wat hen raakt en interesseert staat in De Eerstelijns. Het magazine biedt een mix van redactionele artikelen, met een breed spectrum aan onderwerpen, waaronder multidisciplinaire samenwerking, de rol van de overheid, patiëntenbenadering en de bouw en ontwikkeling van zorgcentra. De Eerstelijns sluit aan bij de ontwikkeling naar schaalvergroting en de dynamiek in het complexe zorgveld.

Indien u meer dan 10 exemplaren wilt ontvangen, neem dan contact op met onze Klantenservice.

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: "Ik heb een andere vraag".

Volg ons op: