Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Motoplus XL

Elke twee maanden de meest interessante Motor- en producttesten. Lees alles over techniek, mooie rapportage en veel aandacht voor motorreizen. En dat alles gebundeld in een extra dikke uitgave, geleverd bij jou thuis in de bus.

Uitgever:

Frequentie:

Website:

Huidige editie:

Volgende editie:

Volgas Producties B.V.

6x per jaar

1 januari 1900 (nummer )

1 januari 1900 (nummer )

Motoplus XL

Volgas Producties B.V.
6x per jaar

 

Huidige editie:
1 januari 1900 (nummer )

Volgende editie:

1 januari 1900 (nummer )
LET OP! Hiermee past u het e-mail adres aan van uw abonnement, niet van uw account op aboland.nl

Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Als u vragen heeft over uw abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Deze vindt u door te klikken op de knop: “Ik heb een andere vraag”.

nl_NLNederlands