Door structureel personeelsgebrek bij PostNL en een verbouwing bij diverse distributiecentrums van PostNL is de post niet of te laat bezorgd.
Op dit moment is het nog onduidelijke wanneer PostNL haar achterstanden heeft weggewerkt. Wij staan dagelijks in contact met PostNL om ervoor te zorgen dat u uw magazine of uw bestelling ontvangt. Excuses voor het ongemak.

Extra informatie

Doelgroep

,

Erotisch tijdschrift

Jaar uitgave

Taal

Thema

Tijdschrift set

Alles over Artificiële Intelligentie – 01 2024

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

in deze editie:

foto’s bijwerken – Realtime beautyfilters – video maken met AI – Neurale netwerken – Auteursrecht beschermen

Eerdere edities van Alles over Artificiële Intelligentie – 01 2024

Beschrijving

over deze magazine:

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto’s retoucheren en er nieuwe afbeeldingen mee maken, maar ook muziek en video’s mee produceren. In deze special gaan we in op wat je met AI allemaal kunt, maar ook wat de huidige beperkingen nog zijn.

 

Extra informatie

Doelgroep

,

Erotisch tijdschrift

Jaar uitgave

Taal

Thema

Tijdschrift set

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alles over Artificiële Intelligentie – 01 2024” te beoordelen
over deze magazine: De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto’s retoucheren en er nieuwe afbeeldingen mee maken, maar ook muziek en video’s mee produceren. In deze special gaan we in op wat je met AI allemaal kunt, maar ook wat de huidige beperkingen nog zijn.  
nl_NLNederlands