0024 Horloges

 20,00

Over 0024 Horloges magazine

Over dit magazine:

0024 Horloges: de journalistieke kijk op horloges.

0024 Horloges is hét magazine dat ertoe doet voor horlogeliefhebbers in Nederland en België, met liefde en passie geschreven en gemaakt voor onze lezers. Naast de internationale topmerken hebben wij ook oog voor de wat kleinere, zelfstandige horlogemerken, die onderscheidende producten maken in schaarse oplagen. 0024 Horloges staat voor: opinie, verdieping, achtergrondinformatie, originele invalshoeken en techniek;  eigen reportages, unieke en authentieke content; verrassende en beklijvende fotografie; en columns van toonaangevende horlogejournaliste. Dus blijf bij de tijd en neem nu een abonnement.

Abonnementen van 0024 Horloges

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 2 nummersPremie: Voordeel: 0%Prijs:  20,00
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Over 0024 Horloges

00/24 Horloges is voor iedereen die gek is van horloges. Je vindt in dit tijdschrift heel veel interessante artikelen over verschillende merken, modellen, techniek en design. Daarnaast vind je bijzondere interviews en reportages. Bestel snel om op de hoogte te blijven van het al nieuws over de mooiste horlogemerken uit de hele wereld!
nl_NLNederlands